Om R arkitekter

Arkitektur til den virkelige verden.

R arkitekter er en erfaren odenseansk tegnestue, der arbejder med arkitektur til den virkelige verden.

Et projekt fra R arkitekter har altid et dobbelt formål. Det skal både opfylde de kreative ønsker og forventninger, du har til projektet. Og så skal det være funktionelt for mennesker at leve eller arbejde i.

R arkitekter bygger til mennesker og starter altid indefra. Med lys og luft. Og med arkitekturen som den naturlige fortsættelse på de eksisterende bygninger og omgivelser. For os er et projekt allermest vellykket, når alting bare passer sammen.

Når du kommer til R arkitekter med et projekt, kan vi komme med idéen. Eller vi kan bygge videre på dine ideer og giver dem den ekstra dimension, der kendetegner en tegnestue med erfaring fra den virkelige verden.

Målet er ofte at skabe stor effekt med enkle midler. Også når midlerne er små. Og her er bredden en del af styrken hos R arkitekter. Vi arbejder både for private og erhverv – og kan derfor lade de forskellige projektområder supplere og inspirere hinanden.

Læs mere om R arkitekter her på siden. Og kontakt os gerne, når du gerne vil tale om en idé, der kræver arkitektur til den virkelige verden.